Vinn stipend og summer internship i Amsterdam!

Skrevet av: Henrik Opheim, 10. april 2016

TravelBird har i disse dager en konkurranse gående, hvor en student kan vinne 3000 € og tilbudet om et internship av valgfri lengde ved deres hovedkvarter i hjertet av Amsterdam.
Dette er en unik mulighet for deg som er på jekt etter et summer internship!

TravelBird er et nederlandsk online-basert reiseselskap som ble stiftet i 2010. De opererer i flere europeiske land, blant annet Norge, og målet er å inspirere reiselystne nordmenn hver dag. Hovedkvarteret ligger i hjertet av Amsterdam, hvor de fleste TravelBird-ansatte jobber. TravelBird har 550 ansatte fra mer enn 30 land, hvor gjennomsnittsalderen er 27 år. Dette gjør TravelBird til den perfekte arbeidsplassen for studenter! 

TravelBird har i disse dager en konkurranse gående, hvor en student kan vinne 3000 € og tilbudet om et internship av valgfri lengde ved deres hovedkvarter i hjertet av Amsterdam. Du velger selv startdatoen, så lenge du er student og 18 år eller eldre når du starter. Det er derfor perfekt som et summer internship om du er på jakt etter det!

For å delta i konkurransen må du besvare følgende spørsmål så grundig som mulig:
Hva har vært din mest inspirerende reiseopplevelse?

Det avtales mellom TravelBird og vinneren hvilket område(r) han/hun ønsker å få erfaring fra, og kan blant annet omfatte markedsføring og økonomi. Arbeidsoppgavene innad hvert fagområde vil variere.

Ingen spesifikke kvalifikasjoner er påkrevd, men det er et krav at søkere er 18 år eller eldre og fortsatt er student når internshipet starter.

Se TravelBird sine sider for mer informasjon om konkurransen og søknadsprosessen. Dersom du har spørsmål må du ikke nøle med å ta kontakt med Ingvild Rooth på telefon (+47 23 96 10 33) eller mail (ingvild@travelbird.no). Vinneren av konkurransen kunngjøres 15. juni på TravelBird sine sider.

Lykke til!

Av: Christian Askeland & Fredric Endrerud